Vállalható Vállalkozás Teszt >>

Csonka Tamás

a Bridge Budapest ösztöndíjasa, Mosaik, Budapest
 • Pirate Summit - II. rész

  A megfelelő és szükséges izgatottsággal ébredtünk az első napot követő reggelen. Reggeli után azonnal célba is vettük a fesztivál területét. Az első dolog ami azonnal szembetűnő volt, hogy az előző naphoz képest sokkal zsúfoltabb volt, megérkezett mindenki.
 • Pirate Summit - I. rész

  A gyakorlatom alatt bármilyen meglepő is, nem végig az irodában tartózkodtunk, attól eltekintve, hogy volt egy szuper kerthelység, ahova jó idő esetén bármikor ki lehetett ülni. 3 napot azonban teljesen máshol tölthettem. Ugyanis, ellátogattunk Kölnbe, Németországba, a Pirate-Summit nevű Startup fesztiválra.
 • Mit tanulhatsz egy Startupnál?

  Egy Startupnál egy dolog folyamatos, állandó és növekvő, ez pedig a tanulás. Minden nap muszáj valami úját tanulnod. Máskülönben nem maradsz életben! :)
 • Milyen is egy Startupnál dolgozni valójában?

  Amikor valaki azt hallja, hogy Startup rögtön ezek a dolgok jutnak az eszébe: Menő, Királyság, Közvetlenség, Ping-Pong asztal, illetve egy csomó IT-s kifejezés. Ezek mind igazak is. Ezeknek a dolgoknak viszont a velejárója a nagyon sok ebbe ölt idő, és ebbe fektetett kemény munka. Az emberek van, hogy 11-kor érkeznek, de akar hajnali 1-ig is dolgoznak.